Helyi közélet

2012.02.07. 08:44

Havazás - Hóátfúvások nehezítik a közlekedést Szabolcs megye útjain

Nyíregyháza, 2012. február 7., kedd (MTI) - Az erős szél miatt hóátfúvások nehezítik a közlekedést Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei egyes útszakaszain - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatósága kedd reggel az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2012. február 7., kedd (MTI) - Az erős szél miatt hóátfúvások nehezítik a közlekedést Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei egyes útszakaszain - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatósága kedd reggel az MTI-vel.A tájékoztatás szerint a társaság kisvárdai, nyíregyházi és nyírbátori üzemmérnökségeinek területén több helyen alakultak ki kisebb-nagyobb hóátfúvások. Az éjszakai folyamatos hóekézés ellenére Ramocsaháza, Nagyhalász, Kemecse, Kótaj, Újfehértó, Nagykálló és Balkány körzetében egyes útszakaszok személygépkocsival nehezen vagy csak egy nyomon járhatók.

A megyei főútjai sónedvesek, hókásásak, helyenként még letaposott havas útszakaszok egyaránt előfordulnak, míg a mellékutakra általánosan a letaposott havas, jégbordás, csúszós állapotok a jellemzők - közölte a közútkezelő. Járhatatlan útról nem érkezett jelentés.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában