Helyi közélet

2012.02.29. 12:34

Játékos télbúcsúztató a Herman Ottó Tagiskolában

Nyíregyháza-Oros - Az elmúlt héten játékos télbúcsúztatót tartottak az orosi Herman Ottó Tagiskolában. A rendezvényen az iskolások mellett részt vettek a leendő első osztályosok is, akik már negyedik alkalommal látogattak el az intézménybe iskola előkészítő foglalkozás keretében.

Nyíregyháza-Oros - Az elmúlt héten játékos télbúcsúztatót tartottak az orosi Herman Ottó Tagiskolában. A rendezvényen az iskolások mellett részt vettek a leendő első osztályosok is, akik már negyedik alkalommal látogattak el az intézménybe iskola előkészítő foglalkozás keretében.– A program kiszebáb égetéssel kezdődött. Az iskolások és az ovisok versekkel, mondókákkal, kereplőkkel, dobokkal próbálták elűzni a telet. A télbúcsúztató után játékos sportversenyre került sor, mely olyan jól sikerült, hogy minden kis óvodás éremmel térhetett haza. Ezután következett a finom uzsonna. Az iskolások szülei ínycsiklandozó palacsintákkal lepték meg az ovisokat.

Az uzsonna után a gyerekek manuális foglalkozáson bemutathatták kézügyességüket, majd egy környezetismereti foglalkozás keretében megismerkedtek az interaktív táblával. A vidám, jó hangulatú délutánt ajándékozás zárta, minden ovis egy „katica” ceruzatartóval térhetett haza – újságolta Kapu Tiborné mb. tagintézmény vezető.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában