Helyi közélet

2012.02.14. 13:36

Jótékonyság és remek hangulat a mentősbálon

Balkány - A kinti dermesztő hideggel éles ellentétben meleg fogadtatásban, majd fergeteges hangulatban volt részük azoknak a vendégeknek, akik az OMSZ Balkányi Mentőállomás idei jótékonysági báljára érkeztek.

Balkány - A kinti dermesztő hideggel éles ellentétben meleg fogadtatásban, majd fergeteges hangulatban volt részük azoknak a vendégeknek, akik az OMSZ Balkányi Mentőállomás idei jótékonysági báljára érkeztek.A napokban megtartott rendezvény immár negyedik éve tartó sorozat része volt, mely a kötetlen együttlét mellett az állomás eszközbeszerzését is segítette.

Több mint kétszáz vendég tisztelte meg jelenlétével a rendezvényt, amelyről nem hiányozhatott a fogadópálinka, és természetesen Pálosi László polgármester köszöntője, majd Magyar István állomásvezető beszámolója, amelyben az elmúlt tíz év munkájából emelt ki néhány fontos részletet. Nagy tapsot kapott a Szent Jácint Katolikus Óvoda műsora, míg a bőséges és ízletes vacsorát remek zene és tánc követte hajnal 4-ig.

– Reggel fáradtan, térdig érő hóban, de elégedetten mentünk haza. Közelebb kerültünk tervünk megvalósításához, egy új oxylo 2000 lélegeztetőgép beszerzéséhez, melyet a bál félmilliós bevétele alapoz meg - tájékoztatta lapunkat a jótékonysági bálról Magyar István állomásvezető.

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában