Helyi közélet

2012.02.03. 10:16

Kihűléstől mentették meg a rendőrök az idős férfit

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság közterületi szolgálatot ellátó állományának a rendkívüli hideg időjárás miatt kiemelt feladata, hogy felkutassák, és ellátásukról gondoskodjanak azoknak a személyeknek, akik kritikus helyzetben vannak fűtetlen otthonukban esetleg fedél nélkül a közterületen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság közterületi szolgálatot ellátó állományának a rendkívüli hideg időjárás miatt kiemelt feladata, hogy felkutassák, és ellátásukról gondoskodjanak azoknak a személyeknek, akik kritikus helyzetben vannak fűtetlen otthonukban esetleg fedél nélkül a közterületen.A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrsének munkatársai is folyamatosan látogatják a tudomásuk szerint egyedül élő főként idős, segítségre szoruló személyeket. Február 2-án tettek látogatást egy 65 éves férfinél, akit aggasztó körülmények között találtak fűtetlen ófehértói otthonában. A házban 0 celsius fok alatt volt a hőmérséklet és fűtési lehetőség nem volt. Az egészségileg egyébként is legyengült férfi élete is veszélybe kerülhetett volna ha nem kap időben segítséget.

A rendőrök biztonsági intézkedés keretében hogy a kihűlést megelőzzék a helyi polgármesteri hivatallal együttműködve az ófehértói öregek otthonába szállították az idős férfit. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában