Helyi közélet

2012.02.17. 08:52

Miért zárták le a 41-es főutat a két körforgalom között?

Több baleset bénította meg a 41-es főút forgalmát, ehhez társult a 4-es főút lezárása csütörtök este.

Több baleset bénította meg a 41-es főút forgalmát, ehhez társult a 4-es főút lezárása csütörtök este.Két közlekedési balesetben hat jármű rongálódott meg Oros és Napkor között a 41-es főúton. Egymás után csúsztak az autók árokba, amiknek nyomán személyi sérülés nem történt, de a 4 autó műszaki mentése miatt a tűzoltókra sok munka hárult. A síkos út és a munka zavartalansága érdekében a 41-es főutat a két körforgalom között átmenetileg lezárták, oda még személygépkocsival sem hajthattak fel. Napkor határában egy mentő gépkocsi koccant egy autóval, ez egy másik baleset volt, amihez már rendőri segítség is kellett.

A helyzetet tovább rontotta, hogy a 4-es főutat is lezárta egy keresztbe fordult kamion. A helyszíni információ szerint egy áruval rakott ukrán kamion tartott a határ irányába. Nyírtassnál a jármű megcsúszott, és a baloldalba térve a szalagkorlátot széttépte, a vontatmány keresztbe csapódott és elzárta az utat. Személyi sérülés ugyan nem történt, de a műszaki mentéshez riasztott tűzoltók is csak a speciális daru segítségével kezdhették meg a mentést.

A daru érkezéséig fél pályán terelték a forgalmat, a mentés idejére lezárták az utat. Miután kicsörlőzték a járművet, kiderült, hogy olyan szinten rongálódott meg, hogy tovább kell vontatni, mert önerőből nem közlekedhet. A kisvárdai rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázása érdekében.

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában