Helyi közélet

2012.02.09. 15:28

MSZP: Nagy elnöke lett a nyíregyházi szervezetnek

Nyíregyháza - Lehullt a lepel, fellebbent a fátyol, felszállt a füst. Csütörtökön kora délután publikussá vált, hogy kik alkotják a következő két esztendőben a Magyar Szocialista Párt új vezérkarát a megyeszékhelyen.

Nyíregyháza - Lehullt a lepel, fellebbent a fátyol, felszállt a füst. Csütörtökön kora délután publikussá vált, hogy kik alkotják a következő két esztendőben a Magyar Szocialista Párt új vezérkarát a megyeszékhelyen.„Egy alulról építkező, demokratikus párt a tisztújítást a helyi szervezeteknél kezdi meg. Nyíregyházán egy hete tette meg javaslatait a jelölő bizottság” – jelentette ki Nagy László, majd kiderült, hogy személyében az új városi elnököt lehet üdvözölni. A két alelnök Dévényi József és Jeszenszki András, a választmány vezetője dr. Moskovits Károly lett.

„A távlati cél egyértelmű: 2014-ben a jelenlegi Fidesz-KDNP koalíciótól visszavegyük a város vezetését” – nyomatékosította Nagy László. „A korábbi 16 esztendőben nyugodt, higgadt, kiszámítható mederben érvényesültek a várospolitikai elképzelések, erre lenne szükség a jövőben is. A 13 tagú elnökség tagjai a társadalom széles rétegét képviselik, van közöttünk például vállalkozó, pedagógus, orvos, volt szakszervezeti vezető, pályázatíró, nyugdíjas és huszonéves. Az elnökség átlagéletkora 44 év. Valamennyi 2014-ben esedékes választáson szeretnénk egyéni jelölteket állítani. A hatalom mámorával még mindig küszködő, tévúton lévő jelenlegi vezetéssel szemben valós, megalapozott alternatívát nyújtunk. Keressük azokat a szövetségeseket, akik hasonló demokratikus értékrend alapján gondolkodnak”.   

- KM -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában