Helyi közélet

2012.02.28. 07:29

Önmagának nem jósol, de mások sorsa nyitott könyv előtte – Etka a jósnő

Nyíregyháza - A temető felől csaknem az utolsó  toronyházba tartok, ahol a lakónévsorban is csak ennyi szerepel, Etka. A jósnőt szinte mindenki ismeri, ugyanis ő már harmadik generáció óta ezzel foglalkozik.

Nyíregyháza - A temető felől csaknem az utolsó  toronyházba tartok, ahol a lakónévsorban is csak ennyi szerepel, Etka. A jósnőt szinte mindenki ismeri, ugyanis ő már harmadik generáció óta ezzel foglalkozik.Egykor édesanyja is ebben a házban lakott de egy másik lakásban, lánya Csézy szintén tanulja az átoklevétel, és a szerelmi kötés módjait. Etka szépen berendezett lakásban fogad, ha az utcán találkoztunk volna fel sem merült volna bennem, hogy ő az, aki előtt az életünk nyitott könyv. Kirakja az asztalra a kellékeket, három kis angyalkát is látok, majd egy füstölőt, végül egy gyertyát gyújt meg.

Mivel keresik meg többen? Átok levétellel, vagy szerelmi kötéssel?

– Ez úgy van, hogy tavasszal az emberek szerelmesebbek, ezért olyankor többen jönnek szerelmi kötést csinálni, amikor meg nem mennek a dolgok, vagy betegség sújt valakit akkor gyanakszanak átokra, és azt jönnek levenni, de nincs ám mindig átok, csak néha úgy érzik. Ebben is segítek, mert az fontos, hogy aki eljön megerősödve folytassa az életét. Hívtak már engem az Ezo tv-be is, de én nem akartam menni, ez azért érdekes, mert amikor eljön hozzám valaki, többnyire felhív telefonon, utána megbeszéljük a találkozást, de a jóslás legalább egy órás, mert van, hogy kéri az illető, hogy Tarot és cigánykártyával is nézzem meg a jövőjét, de olyan is akadt, akinek ingázással néztük meg a sorsát. Szóval ez nem úgy megy, hogy valaki csak úgy rákérdez a jövőjére én meg már mondom is. Kell, hogy az alany ott legyen velem, ő emelje meg a kártyát, az mondja meg a sorsát. Előtte nem kérdezek semmit, sőt külön kérem, hogy ne mondja el, mert ez nem úgy van, hogy kikérdezem és utána visszamondom amit elmondott az illető, hanem ez egy tudás, amit én is kaptam.

– Látom a saját sorsomat is, de van jósnő barátom, és mi egymásnak jósolunk, magamnak nem. Aki jósol látja a jövőt, de látja a múltat is. Tudom, hogy minden embernek van őrző angyala, akkor is, ha nem akar tudomást venni róla, ő véd meg a bajtól, amire sokan csak utóbb gondolnak.  Nagyon sokan visszajárnak hozzám, mert aki egyszer már tapasztalta, hogy előre megmondtam mire számítson, ezután sokkal jobban ragaszkodik ahhoz, hogy tudja a jövőjét, ami megvédi vagy segíti az életét.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában