Helyi közélet

2012.02.21. 15:21

Talált westie Nyíregyházán

Nyíregyháza - Kedden a Kállói úton találtuk ezt a fiatal westie szuka kutyát. A kutya a koszos bundájától eltekintve jól táplált és gondozott kinézetű.

Nyíregyháza - Kedden a Kállói úton találtuk ezt a fiatal westie szuka kutyát. A kutya a koszos bundájától eltekintve jól táplált és gondozott kinézetű.Chipet sajnos nem találtunk benne, pedig mi is rendelkezik leolvasó készülékkel. Jelenleg szervezetünknél a PCAS Állatvédő Egyesületnél van ideiglenes elhelyezésben. Várjuk gazdája jelentkezését a kutya oltási könyvével a 0670/445-1254-es telefonszámon!

Ezúton is szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy lehetőségeikhez mérten chipezzék be kutyájukat, hogy ilyen esetben azonnal haza tudjuk juttatni elkóborolt kedvencüket, továbbá elveszett állatok esetén kövessék figyelemmel weboldalunkat is, hiszen szervezetünk a nyíregyházi gyepmesteri telepről gazdásítja az állatokat, így oldalunkon folyamatosan megtekinthetőek az aktuálisan utcáról befogott állatok fotóval és adatokkal együtt!

A gyepmesteri telep  Nyíregyháza-Zomboribokor 2. szám alatt személyesen minden csütörtökön 10-14 óráig látogatható. Egyéb esetben érdeklődhet a 0642/420-738-as telefonszámon munkaidőben, illetve tájékozódhat weboldalunkon: www.pcas.hu

Vidra Betty- PCAS elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában