Helyi közélet

2012.02.17. 12:20

Új Ellenállást hirdet a Lehet Más a Politika

Nyíregyháza – A tavaszi ülésszak során az LMP frakciójának egyik legfontosabb célja az lesz, hogy szembesítsük a kormányt a jogalkotási dömping során hozott gyenge minőségű, elkapkodott törvényekkel - nyitotta az LMP péntek délelőtti sajtótájékoztatóját Priksz Gábor, a párt országos választmányának tagja.

Nyíregyháza – A tavaszi ülésszak során az LMP frakciójának egyik legfontosabb célja az lesz, hogy szembesítsük a kormányt a jogalkotási dömping során hozott gyenge minőségű, elkapkodott törvényekkel - nyitotta az LMP péntek délelőtti sajtótájékoztatóját Priksz Gábor, a párt országos választmányának tagja.– 2011 december 23-án este végleg világossá vált számunkra, hogy a kormány semmilyen módon nem kíván együttműködni az ellenzékkel. Ezért gondoltuk úgy, hogy mi pedig nem kívánunk tovább asszisztálni az egyoldalúan előkészített törvények megszavazásához. Így fogalmazódott meg bennünk az Új Ellenállás gondolata. Ennek alapja, hogy a kormányzatot és a parlamenti többséget szeretnénk szembesíteni azzal, hogy intézkedéseik milyen hatással vannak az ország lakosságára. Ez a fajta ellenzéki munka ebben az értelemben egy ellenállás a kormány tevékenységével szemben, de azért szelíd ellenállás, hiszen ennek nem szeretnénk semmiféle erőszakos arculatot adni – szögezte le Priksz Gábor, aki zárásképpen hozzátette: fórumokat, előadásokat, vitaesteket szerveznek, továbbá kimennek majd az emberek közé, hogy a vélemények révén szembesíthessék a kormányt az elhibázott „törvénydömping” kártékony hatásaival.

- Tarnavölgyi Gergely -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában