Helyi közélet

2012.03.13. 17:16

Indul az „Esti Piac”

Nyíregyháza - Szerdától a Család utcán található Örökös Piacon minden héten szerdán, „Esti Piac” is működik majd.

Nyíregyháza - Szerdától a Család utcán található Örökös Piacon minden héten szerdán, „Esti Piac” is működik majd.Mit jelent ez a vásárlók számára? A kezdeményezés a megújuló igényeknek és a változó vásárlói szokásoknak kíván eleget tenni, ezért ezentúl szerdánként 15 óra és 18 óra között is várják a vásárlókat.

Egyelőre 6-8 vállalkozó szellemű  termelő és kereskedő részvételével, a nyíregyházi piacokon megszokott, termékpaletta felsorakoztatásával indul az árusítás, ami a NYÍRVV Kft. reményei szerint a későbbiekben bővülni fog, de a nyitvatartási rendet is a vásárlói igényekhez mérten, rugalmasan kívánják kezelni.

A cél az, hogy mind az árusítók számának, mind az „Esti Piacon” megtalálható termékek skálájának növelésével, minden igényt kielégítő bevásárlási lehetőséget biztosítsanak Nyíregyháza lakói számára.

2012. március 23-tól a Korányi Frigyes utcán található Profi Piacon is nyit az „Esti Piac”, amit minden héten, pénteken látogathatnak majd a vásárlók - tájékoztatta portálunkat a Városháza Sajtószolgálat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában