Helyi közélet

2012.03.27. 09:51

Kitárta a kapuit a szőlőskerti iskola

Nyíregyháza - Nyílt napot tartott a Szőlőskerti Angol- Kéttannyelvű Tagintézmény.

Nyíregyháza - Nyílt napot tartott a Szőlőskerti Angol- Kéttannyelvű Tagintézmény.– Nagyon sok leendő kis elsős vett részt szüleivel a tanítási órákon. Ez a nap lehetőséget nyújtott arra, hogy a kedves szülők és gyerekek betekinthessenek a mindennapi nevelő - oktató munka barátságos, gyermekközpontú légkörébe. A leendő elsős tanító nénik már a tanév elejétől Tekergő programunk keretében különböző játékos foglalkozásokon ismerkedtek a gyerekekkel, úgyhogy ezen a nyílt napon már jó ismerősként köszönthették egymást — újságolta Smidt Ferenc tagintézményvezető.

– Két osztályunkban láthattak 1. és 2. órában magyar- és matematikaórát a kedves vendégek, hiszen angol kéttannyelvű és emelt szintű testnevelés tagozatos osztályok indítására lesz lehetőségünk a következő tanévben is. Így a 3. órában angol és testnevelés bemutató óra következett.

Az érdeklődés széleskörű volt, a vendégek megelégedését szolgálták, hiszen pedagógusaink a modern oktatási technikák és eszközök alkalmazását minden tanítási órán beépítik munkájukba. Reméljük, hogy szeptembertől minél több jelenlegi óvodás lesz intézményünk első osztályos tanulója!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában