Helyi közélet

2012.03.06. 14:03

Nem feledkeznek meg a nőkről a tanácskozás után

Nyíregyháza - Az éves rendes taggyűlését március 9-én 16 órától rendezi meg a nyíregyházi EKO Konzervipari Kft. szakszervezeti bizottsága a Nyíri Fészek vendéglőben.

Nyíregyháza - Az éves rendes taggyűlését március 9-én 16 órától rendezi meg a nyíregyházi EKO Konzervipari Kft. szakszervezeti bizottsága a Nyíri Fészek vendéglőben.A taggyűlésen beszámolót tart a szakszervezet elnöke, Szép József, aki értékeli többek között az elmúlt év pénzügyi gazdálkodását, szakszervezeti munkáját. Szól továbbá a 2012. évi kollektív szerződés tárgyalási menetéről, annak eredményéről. A tagság dönt a 2012. évi költségvetésről is.

A taggyűlésen beszámolót tart meghívott vendégként Róka Attila termelési igazgató úr. ismerteti az elmúlt évben gyártott termékek darabszámait, a vállalat eredményeit, az elfogadott kollektív szerződés előzményeit. A tervek szerint részt vesz a rendezvényen Szanyi Tibor országgyűlési képviselő is, az időszerű politikai kérdésekről ad tájékoztatást.

A kihelyezett taggyűlés ezután átalakul nőnapi ünnepséggé, a férfi tagok és a meghívott vendégek köszöntik a hölgyeket. A köszöntő gondolatok után vacsora és élőzenés mulatság vár a rendezvény résztvevőire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában