Helyi közélet

2012.03.13. 13:16

Ön hogyan ünnepli március 15-ét?

Arról érdeklődtünk olvasóinktól, hogyan ünneplik március 15-ét.

Arról érdeklődtünk olvasóinktól, hogyan ünneplik március 15-ét.Daróczi Zsolt életében nem tölt be különösebb szerepet a március 15-i megemlékezés. – Az országos televízió sugározta ünnepi közvetítésekbe bele szoktam pillantani, de semmi különös. A barátokkal a négy nap valamelyikén biztos bulizunk egyet – válaszolta a fiatalember.

Boka Gábor Kisvárdán tölti a hosszú hétvégét. – Ha az időjárás engedi, elmegyünk a családdal valahová kirándulni, de egy kerti parti is tervbe van véve, ez már hagyomány nálunk.

Tasi Tibor a csütörtököt a teljes pihenésnek és feltöltődésnek szenteli. – Pénteken viszont már dolgoznom kell egy üzemben, mert a főiskola mellett kell egy kis kiegészítő kereset is.

Nagy Miklós unokája négy éves lesz március 15-én, így duplán lesz mit ünnepelnie a családnak. – A forradalom és szabadságharc kirobbanásának napján született az unokám, így reméljük, hogy harcos természet lesz, és megküzd majd az igazáért.

Türkné Nagy Mariann nem tud kiakpcsolódni, hisz egy költözés kellős közepén van. – A Dunántúlra, Székesfehérvárra költözünk, eddig Gávavencsellőn laktunk. Így ünneplés helyett inkább pakolászni fogunk.

Kántor Enikő az iskolában emlékezik meg a forradalomról. – Ma lesz az iskolai ünnepség, egyébként én már az érettségire való felkészülésre fordítom a hosszú hétvégét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában