Helyi közélet

2012.03.28. 15:21

Örökbefogadó Nap a Gyepmesteri Telepen

Nyíregyháza - Fiatal, idős, kedves, bájos, határozott vagy bújós, szebbnél-szebb vagy csúnyácska, fajtatiszta vagy keverék… Kutyák kortól, nemtől, fajtától függetlenül megtalálhatók a Nyíregyházi Gyepmesteri Telepen, és mind arra várnak, hogy a nélkülözés hetei, hónapjai vagy akár évei után megtalálják életre szóló gazdijukat.

Nyíregyháza - Fiatal, idős, kedves, bájos, határozott vagy bújós, szebbnél-szebb vagy csúnyácska, fajtatiszta vagy keverék… Kutyák kortól, nemtől, fajtától függetlenül megtalálhatók a Nyíregyházi Gyepmesteri Telepen, és mind arra várnak, hogy a nélkülözés hetei, hónapjai vagy akár évei után megtalálják életre szóló gazdijukat.Március 31-én, szombaton 9-12- óráig a telep Örökbefogadó Napot szervez a Zomboribokor 2. szám alatt. A programmal kapcsolatban bővebb információ kérhető a 42/420-738-as központi telefonszámon, vagy a Kisherceg Állatmentő Egyesület 20/322-8860-as elérhetőségén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában