Helyi közélet

2012.03.20. 13:32

Sok érdeklődő, sok kiválasztott kutyus az örökbefogadási napon!

Nyíregyháza - Március 17-én tartottuk meg az idei, 2. örökbefogadó napunkat a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonban. Több kutyus is belopta magát a kilátogatók szívébe, sok új barátság köttetett. Ezek a kutyusok a napokban vehették birtokukba új helyüket, új családjuk nagy örömmel fogadta őket.

Nyíregyháza - Március 17-én tartottuk meg az idei, 2. örökbefogadó napunkat a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonban. Több kutyus is belopta magát a kilátogatók szívébe, sok új barátság köttetett. Ezek a kutyusok a napokban vehették birtokukba új helyüket, új családjuk nagy örömmel fogadta őket.A nap különlegessége volt, hogy a jó időben nagyon sokan úgy gondolták, hogy csatlakoznak délelőtti (Tanuljunk kutyául) és délutáni (Sétáljunk együtt a kutyával) programjainkhoz, több, mint 30 kutyust tudtak megsétáltatni a friss levegőre és mozgásra vágyó önkéntesek.

Az örökbefogadó napokkal szeretnénk az Állatotthon telítettségét elfogadható mértékre csökkenteni, mivel nap, mint nap kerülnek be a város és a megye utcáiról új, gondoskodásra, szeretetre, legrosszabb esetben kezelésre szoruló kis kedvencek. A pillanatnyi lélegzetvétel ellenére szombat óta már 7 kutyus került be hozzánk, közülük van, akit az erdőbe kötöttek ki, vagy éppen 4 apróság egy tarlótűzből lett kimentve a helyi Tűzoltóság által.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Mindenkinek, aki segített, részt vett, közreműködött a szombati örökbe fogadó napunk létrejöttében.

Bővebb információk: Állatbarát Alapítvány

cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna utca 2.

tel: 42/ 727-736

web: www.allatbarat.com

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában