Helyi közélet

2012.03.01. 10:11

Új albummal jön Zomblaze

Dronk Noise címmel új szólóalbumot jelentet meg a hazai underground nyíregyházi származású (él)lemezlovasa, Zomblaze.

Dronk Noise címmel új szólóalbumot jelentet meg a hazai underground nyíregyházi származású (él)lemezlovasa, Zomblaze.Zomblaze nyíregyházi származású dj és producer, zenéjének bázisa a hiphop, de munkái tartalmaznak glitch-hop, bigbeat és funk stílus jegyeket is, legfőképp a fuzzió jellemzi. 2008 óta él Budapesten, ekkortól aktív résztvevője a haza underground kulturának. Dolgozott együtt több mint egy évig a Hősökkel mint dj, s a Bobafett Bobakrome páros mellett is billegette a barázdát.

Produceri munkásságát egy szóló lemezzel pecsételte (Szintetika) meg, melyen olyan közreműködőket hallhatunk, mint Busa és Kemon az Irie maffiából, Eckü a Hősökből, de szerepel a korongon Funktasztikus, valamint Ponza és Bobakrome is egy-egy dal erejéig. Túl van már két megjelent mixtapen, és éppen most fejezte be munkálatait legújabb szoló lemezén.

A megjelenés a Dronk Noise nevet viseli, mely inkább instrumentális hangvételt szab, megőrizve Zomblaze zajos, koszos stílusát. A lemez pár hét múlva ingyenes letölthető lesz az előadó oldalán : www.zomblaze.com.

Itt pedig a Looped Instrumental Youtube videója:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában