Helyi közélet

2012.04.25. 18:16

A Keleti Front születésnapi bulija Kisvárdán

Kisvárda - Április 30–án Kisvárdán, a Várszínpadon 21 órai kezdettel Keleti Front 10. születésnapi koncertje lesz. Együtt ünnepelnek a volt Keleti Frontos tagok is: Szécsi Norbert, Rohály Viktor, Szabó Béla Lóránt, „Luky".

Kisvárda - Április 30–án Kisvárdán, a Várszínpadon 21 órai kezdettel Keleti Front 10. születésnapi koncertje lesz. Együtt ünnepelnek a volt Keleti Frontos tagok is: Szécsi Norbert, Rohály Viktor, Szabó Béla Lóránt, „Luky".Az este hat órától kezdődő rock & buli vendégei a Fortuna, Szemafor, Question, Henimetal. Az első 50 belépő megkapja a most elkészült együttes, a Keleti Front 2012–es legújabb maxi lemezét!

Tíz éve „muzsikálnak”

A Keleti Front 2002 áprilisában alakult, s még az év őszén megjelent az első albumuk. Ez az album, a Keleti Front1, csak saját szerzeményeket tartalmazott. A lemez elég jó kritikákat kapott, néhány dalt többször is lejátszott a Petőfi Rádió és a Budapest rádió, valamint néhány regionális adó. Az együttes stílusa rock & blues. A zenekar 2006 februárjában alakult át másodszor. Három próba után már a Beatrice előtt adott sikeres koncertet Kisvárdán a Várszínház és Művészetek Házában. Ez az új formáció: Szécsi Norbert–(ének, billentyű), Gál László–(ének, basszusgitár), Maklári Ferenc–(gitár), Molnár Béla– (szólógitár), Rohály Viktor– (dob, vokál), több tucatszor léptek fel a Republic elő zenekaraként ebben a felállásban. A koncertek mellett a zenekar folyamatosan készítette a második lemez felvételeit a szerencsi Dream Stúdióban. Ez az album az Álmatlanul 2007 végén jelent meg.

Harmadszor is újra alakultak

Az elmúlt mintegy félévnyi szünetet követően, új felállásban kezdte meg a munkát a Keleti Front! Az alapító tag, Gál "Cila" László és Maklári "Öcsi" Ferenc az új társakkal, gőzerővel kezdték meg a próbákat. Az új felállású Keleti Front tagjai: Kárpáti Zoltán–ének; Kovács Attila – gitár; Gál "Cila" László–basszusgitár, vokál; Maklári "Öcsi" Ferenc–gitár; Török Péter–billentyű, vokál; Jávor András–dob. 2012. április 02–án megkezdték a harmadik lemezük stúdiófelvételét, Szolnokon a Denevér Hangstúdióban.

Vincze Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában