Helyi közélet

2012.04.23. 08:46

Befalazott cigarettát talált a NAV Mándokon

Mándok - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Mándok településen tartottak helység ellenőrzést egy ingatlanon napokban.

Mándok - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Mándok településen tartottak helység ellenőrzést egy ingatlanon napokban.A azért jelentek meg az ingatlanon, mert olyan információhoz jutottak, amely szerint a lakás tulajdonosa nagy mennyiségű csempészetből származó cigarettát tárol otthon. Az ellenőrzés során a NAV munkatársai a garázzsal egybeépített iroda hátsó falában egy rejtekhelyet fedeztek fel. A rejtekhelyre a garázsból egy szerszámokkal teleaggatott álfal elmozdításával lehetett bejutni, ahol 15 ezer doboz magyar adójegy nélküli cigaretta volt beraktározva.

A NAV pénzügyőrei a több mint 10 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, az ingatlan tulajdonosa ellen pedig jövedéki eljárást indítottak.

Az ügy kapcsán több mint 13 millió forint bírságra számíthat az elkövető - tájékoztatta portálunkat Kupecz József pénzügyőr őrnagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában