Helyi közélet

2012.04.04. 15:46

Felnőttképzési nyílt nap a záhonyi középiskolában

Záhony - Április 19-én, csütörtökön az OKJ-s képzésekről rendeznek nyílt napot a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.

Záhony - Április 19-én, csütörtökön az OKJ-s képzésekről rendeznek nyílt napot a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.A tanodában az ősszel kezdődő új tanévben az érettségivel rendelkező továbbtanulókat két éves vasútüzemvitel-ellátói, ugyanilyen időtartamú logisztikai ügyintézői, valamint egy éves idejű vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintézői képzéssel várják. Az érdeklődők ezen a napon betekinthetnek az intézmény életébe, órákat látogathatnak és megismerkedhetnek az iskola létesítményeivel. A jelentkezők számára kollégiumi ellátást is biztosítanak.

A rendezvényre a hagyományos, április 16-tól 20-ig tartó Kandó-hét keretében kerül sor. Az intézményről további információk a zkando.hu, valamint a bereskoli.hu honlapon érhetők el.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában