Helyi közélet

2012.04.23. 09:57

Kihagyhatatlan lehetőség

Nyíregyháza - Siker, csillogás, tévés szereplés, vagy egy kétéves modell szerződés. Mindez elérhető az I. Miss Kelet-Magyarország Szépségversenyen.

Nyíregyháza - Siker, csillogás, tévés szereplés, vagy egy kétéves modell szerződés. Mindez elérhető az I. Miss Kelet-Magyarország Szépségversenyen.Az I. Miss Kelet-Magyarország Szépségverseny zsűrijének egyik tagja, Dr. Márton Beatrix két különdíjjal is jutalmazza az arra érdemeseket. Még pedig nem akármilyennel. A Europeface Modell és Hostess Ügynökség ugyanis két különdíjat is felajánlott, hogy még exkluzívabbá varázsolja a hamarosan megrendezésre kerülő nyíregyházi döntőt. Egy szerencsés versenyző egy 2 éves modellszerződést kap, a másik különdíj pedig egy egy héten át tartó, napi háromszori megjelenés a VIVA tévé képernyőjén.

Aki a divatszakmában él és mozog, bizonyára hallott már a Europeface-ről. A jó nevű ügynökség 2010. elején alakult, a cég vezetője pedig Dr. Márton Beatrix, aki a 2003-as Bonton Év Arca modellverseny második helyezettje, Miss Hungary döntős és a világ hatodik legnagyobb hálózatának korábbi Project Managere volt Zürichben, Svájcban.

Nagyon magasra tették a lécet

Vele beszélgettünk: – Közel 120 nemzetközi kapcsolatunk van, aminek a 80%-a személyes ismeretségen alapul. Főleg a külföldi piacokra (USA, Ázsia, Európa nyugati nagyvárosai) koncentrálunk, jelenleg is sok modellünk dolgozik a világ minden táján és szereplője magazinoknak, divatbemutatóknak, reklámfilmeknek.

Magyarországon elsősorban hostess munkáink vannak, illetve szolgáltatásaink igény esetén rendezvények teljeskörű lebonyolítására is irányul. Több, mint egy éve közös műsorunk megy a VIVA TV-n a Mayo Chix márkával, minden esetben a mi modelljeink mutatják be a Mayo ruhait. Terveink között szerepel saját országos modellversenyünk megszervezése is, melynek döntőjére a világ vezető ügynökségeit hívjuk el.

Nem könnyű bekerülni hozzánk, nagyon magasra tettük a lécet, de mindezt természetesen leendő modelljeink érdekében. Az ország minden táján keressük azokat a fiatalokat, akik megálljak a szakmában a helyüket, megfelelnek a szigorú elvárásoknak és személyiségükben is illenek a divatvilág által diktált elvárásoknak. Ezért veszünk szívesen részt az I. Miss Kelet-Magyarország Szépségversenyen – nyilatkozta lapunknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában