Helyi közélet

2012.04.04. 16:35

Közlekedésrendészeti verseny Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében 2012. április 5-én kerül megrendezésre a II. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny megyei selejtezője.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében 2012. április 5-én kerül megrendezésre a II. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny megyei selejtezője.A selejtező során az elméleti tudásszint felmérését követően sor kerül a gyakorlati tudás megmérettetésére is, mely során a gépkocsizó járőrtevékenység mellett a rendőri karos forgalomirányítás is szerepet kap. A rendőri karos forgalomirányítás helyszíneként a Nyíregyháza, Debreceni út – Tünde utca kereszteződése lett kijelölve.

A gépkocsivezetők ügyességi megmérettetésére a Tünde utcai Partner-T Hajdú Autósiskola rutinpályáján kerül sor.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy az érintett útkereszteződésben fokozott figyelemmel közlekedjenek, a verseny időtartama alatt 11.00 órától kezdődően kb. 12.00 óráig (az időjárás függvényében) rendőri karos forgalomirányítás mellett halad majd a forgalom.

A verseny nyilvános az érdeklődőket szeretettel várjuk a helyszíneken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában