Helyi közélet

2012.04.01. 10:08

Mindent vitt a romboló Audi Kisvárdán

Kisvárda - Egy személyt vittek kórházba a mentők Kisvárdán, miután egy Audi totálkárosra törve mindent lerombolt a Széchenyi utcában.

Kisvárda - Egy személyt vittek kórházba a mentők Kisvárdán, miután egy Audi totálkárosra törve mindent lerombolt a Széchenyi utcában.

Vasárnap hajnalban az elsődleges információ szerint egy Audi közlekedett Kisvárdán, a Széchenyi utcán a körforgalom irányába. Az autó egy enyhén jobbra ívelő kanyart követően a Munkás utca vonalát elhagyva balra letért az úttestről, kiborított egy jelzőtáblát, széttépett egy fát, egy kapubejárónak ütközve lerombolta a kaput, majd visszapattanva kidöntött egy másik fát, végül a vízelvezető árokba esve akadt meg. Az Audi utasát vitték kórházba a mentők, a járművezetőt nem találták a helyszínen. A tűzoltókat riasztották a jelentős anyagi kárt eredményező baleset műszaki mentéséhez. Csak becsülni lehet az autó sebességét abból, hogy az első fát fejmagasságban törte ketté. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására, a felelősség megállapítása érdekében.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában