Helyi közélet

2012.04.05. 14:42

Ön túl van már a húsvéti bevásárláson?

Olvasóinkat arról kérdeztük, hogyan ütemetik a húsvéti bevásárlást. Túl vannak már rajta vagy az utolsó pillanatra hagyják?

Olvasóinkat arról kérdeztük, hogyan ütemetik a húsvéti bevásárlást. Túl vannak már rajta vagy az utolsó pillanatra hagyják?Labossa Gusztávné precízen összeállította a bevásárlás ütemtervét, amihez végig tartotta is magát. – Én szeretem megtervezni az ehhez hasonló bevásárlásokat. – Dagadót töltök és kaszinó tojást is csinálok. Még néhány jelképes  ajándékot fogok vásárolni a családtagoknak.

László Beáta szerencsés helyzetben van, hiszen édesanyja intézi majd a vásárlást. – Minden évben ő jár a boltba, nem szerettem volna idén sem megfosztani őt ettől az „örömtől”. Egy szupermarketben már megvette a tojást, a csirkét, és a zöldségeket is.

Hubicska Patrik is kimaradt a jóból, náluk is az édesanyja reszortja az „anyagbeszerzés”. – Töltött húst szokott csinálni, ehhez már megvett mindent. Volt piacon is, de úgy tudom, hogy egy multiban is járt vásárolni.

Varga Gergő családjában az utolsó percekre marad az ünnepi lakoma hozzávalóinak megvásárlása. – Anya süteményt is fog sütni, a legtöbb dologhoz a piacon szokott hozzájutni.

Árvai Károlyné a munka dandárján már túl van, még szombaton friss csirkemellet vesz. – A zöldséget a piacon már megvettem, egy húsboltban is a tiszteletemet tettem már. Tarját sütök, göngyölt húst készítek, úgyhogy lesz mit ennünk a hétvégén.

Reményi Boglárka szüleivel közösen szerzi be az ünnepi hozzávalókat. – Mi mindig az utolsó pillanatban megyünk el vásárolni, most se lesz másképp. Lesz hidegtál, sütemény, egy szupermarketet célzunk meg szombat délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában