Helyi közélet

2012.05.31. 10:43

A döntőben Szirota Jenniferért szoríthatunk

Nyírmada - Szombaton eldől, ki nyeri a Csillag Születik idei versenyét, a fináléban pedig a nyírmadai Szirota Jenniferért is szoríthatunk.

Nyírmada - Szombaton eldől, ki nyeri a Csillag Születik idei versenyét, a fináléban pedig a nyírmadai Szirota Jenniferért is szoríthatunk.A fiatal lányt már ismeri az ország, hiszen tavalyelőtt az X-Faktorban megmutatta páratlan tehetségét. Akkor nem került be az élő show-ba, s lapunknak azt mondta, nem biztos, hogy újra indulna egy tehetségkutató versenyen. Ám azóta eltelt két év, s Jennifer élete fenekestől felfordult. Jelentkezett a műsorba, melynek ma már a végső döntőjére készül. Érettebb lett, lelkileg megerősödött, a verseny idejére pedig a fővárosba költözött, ahol megtanult megállni a saját lábán.

Amerikai álom

– Gyorsan fel kellett nőnöm – mondja, de azt is hozzáteszi, hogy erre nagy szüksége volt ahhoz, hogy esélye legyen arra: a jók között is a legjobb legyen. – Valóban szükség volt erre a néhány évre, szerintem tavalyelőtt még nem tudtam volna végigcsinálni a hétről-hétre kemény megpróbáltatásokkal járó élő show-t. És bár az X-Faktor után tényleg nem gondoltam, hogy újra jelentkezem majd tehetségkutató versenyre, úgy éreztem, nem hagyhatom cserben azokat, akik szeretnek, akik bíznak bennem és akik folyamatosan biztattak az indulásra. Kellett egy kis idő, hogy megváltozzon a véleményem, de amikor elhatároztam magam, már nem volt visszaút. Az volt a célom, hogy bekerüljek a legjobb 12 versenyző közé, és azzal, hogy ez sikerült, lekerült egy hatalmas teher a vállamról, de rögtön meg is jelent egy másik: ha már ott vagyok, a lehető legjobb eredményt kell elérnem.

– Az, hogy a döntőbe jutottam, óriási eredmény, kiráz a hideg, ha jobban belegondolok, mennyi minden történt velem az elmúlt hónapok alatt. Így, pár nappal a finálé előtt még nem tisztult le bennem, hogy melyik érzés erősebb bennem: az öröm, hogy már ez is gyönyörű eredmény, vagy az, hogy ha itt vagyok, akár nyerhetek is – bár azt is tudom, nem mindig az első nyeri a legtöbbet. Az biztos, hogy ha sikerülne, az hozzásegítene ahhoz, hogy megvalósítsam a legnagyobb vágyamat: azt, hogy kimenjek az Amerikai Egyesült Államokba, hogy ott énekeljek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában