Helyi közélet

2012.05.21. 10:46

Alkudozás legális keretek között

Nyíregyháza - A Trans-Tour 90 Közlekedési Kft.-nél sem repesnek az örömtől a távközlési adó bevezetésének hallatán.

Nyíregyháza - A Trans-Tour 90 Közlekedési Kft.-nél sem repesnek az örömtől a távközlési adó bevezetésének hallatán.– Összesen 45-en vannak benne a flottánkban. Egyre nehezebb megteremteni az optimális működéshez kellő feltételeket, működtetni a céget. Egyelőre még nem tudjuk, honnan biztosítjuk a mint mindenkinek, így nekünk is pluszköltséget jelentő adó összegét – mondta Járku Tamás cégvezető.

– Mivel a törvény által megszabott maximált árakkal dolgozunk, nem tehetjük meg, hogy az utazóközönségre terheljük az összeget. Hosszútávon viszont mondhatja minden közszolgáltató, hogy ha az állam nem nyújt segítséget, kénytelen tarifát emelni. Tárgyalni fogunk a telefonos szolgáltatónkkal, legális keretek között megpróbálok alkudni. Úgy, ahogy bárki más. Lehet, hogy egy másik tarifacsomagban előnyösebb a kedvezmény. Amikor pedig a hűségnyilatkozat lejár, megversenyeztetjük a szolgáltatókat, elvégre ez is egy járható út. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában