Helyi közélet

2012.05.07. 16:49

Dögei siker a színjátszó találkozón

Döge - A közelmúltban rendezték meg Rakamazon az alap- és középfokú oktatási intézmények idegen nyelvű drámafesztiválját. A dögei Ölbey Irén Általános Iskola színjátszó szakkörös tanulói a 19 produkcióból a „Legsokrétűbb, korokat átívelő alakítások” megtisztelő díjával térhettek haza.

Döge - A közelmúltban rendezték meg Rakamazon az alap- és középfokú oktatási intézmények idegen nyelvű drámafesztiválját. A dögei Ölbey Irén Általános Iskola színjátszó szakkörös tanulói a 19 produkcióból a „Legsokrétűbb, korokat átívelő alakítások” megtisztelő díjával térhettek haza.Angol nyelven három jelmezes színdarabot, illetve részletet adtak elő. A kis bice-bóca, Csoszogi, Az öreg suszter és a Legyen Ön is milliomos Rakamazon! című darabokat 6. és 7. osztályos tanulók vitték színpadra. A szereplők között több hátrányos helyzetű tanuló most először mutatkozhatott be nagyközönség előtt.

A Bartáth Anikó és Szabóné Balogh Erika tanárnők dramaturgiai, rendezői és idegen nyelvi kommunikációt segítő munkáját dicsérő produkciókat az iskolánkban is bemutatták.

Agárdi Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában