Helyi közélet

2012.05.07. 16:48

„Papíron” már jobban vagyok...

Nyíregyháza - Tizenhat éve, 1997-ben szörnyű baleset ért: a munkám során leestem egy állványról, mintegy 15 métert zuhantam. Koponyaalapi törést, agyzúzódást szenvedtem, egyik napról a másikra nyomorék lettem.

Nyíregyháza - Tizenhat éve, 1997-ben szörnyű baleset ért: a munkám során leestem egy állványról, mintegy 15 métert zuhantam. Koponyaalapi törést, agyzúzódást szenvedtem, egyik napról a másikra nyomorék lettem.A felépülés nagyon nehezen ment, mai napig szinte teljesen beszéd- és mozgásképtelenséggel küzdök. A baleset után, ahogy az várható volt, 100 százalékos rokkantságot állapított meg nálam az orvosi bizottság, ezt azonban tavaly, 2011-ben lecsökkentették 85 százalékra, holott az állapotom semmit sem javult.

Nem azért diktáltam tollba ezeket a sorokat, hogy adományt vagy együttérzést kérjek önöktől, hanem azért, hogy rávilágítsak a rokkantak, fogyatékkal élők felülvizsgálatának embertelenségére. Immár 20 ezer forinttal kevesebből, alig több mint 60 ezer forintból kell megélnem hónapról hónapra.

Pocsai Tamás, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában