Helyi közélet

2012.05.03. 17:58

Fergeteges majális Pátyodon

Pátyod - Huszonkettedik alkalommal rendezett pezsdítő hangulatú majálist a pátyodi önkormányzat az Új Magyarország Vidékfejlesztési program és az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap „A vidéki területekbe beruházó Európa” című program keretében. A pátyodi emberek szeretettel fogadták a községbe érkezett vendégeket, s gondoskodtak arról, hogy senki ne unatkozzon, hanem mindenki remekül érezze magát.

Pátyod - Huszonkettedik alkalommal rendezett pezsdítő hangulatú majálist a pátyodi önkormányzat az Új Magyarország Vidékfejlesztési program és az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap „A vidéki területekbe beruházó Európa” című program keretében. A pátyodi emberek szeretettel fogadták a községbe érkezett vendégeket, s gondoskodtak arról, hogy senki ne unatkozzon, hanem mindenki remekül érezze magát.Április 30-án helytörténeti és képzőművészeti kiállítás, valamint májusfaállítás várta az érdeklődőket, nem beszélve a rézfúvósok fülsimogató szerenádjáról. Május elsején zenés ébresztővel indult a programsorozat. A nap folyamán volt termékbemutató, népművészeti alkotások vására, sétavonatozás, ügyességi vetélkedő, rajzverseny. Műsorral kedveskedtek a helyi iskolások és óvodások is, valamint fellépett többek között a Gabrien Néptánc és Hagyományőrző Egyesület, majd koncertet adott a Neoton Família.

Hálás köszönettel tartozunk a majális rendezőinek, Pethő András pátyodi polgármesternek, valamint Erdős Albert szamosangyalosi polgármesternek, aki a tűző napon egész nap forgatta és jó szívvel kínálta a feleségével együtt a nyársonsültet!

Nagyné Kiss Dóra, Mátészalka

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában