Helyi közélet

2012.05.17. 16:00

Hármas ütközés és anyagi kár Baktánál

Baktalórántháza - Három gépjármű karambolja okozott útszűkületet csütörtökön Baktalórántháza közelében.

Baktalórántháza - Három gépjármű karambolja okozott útszűkületet csütörtökön Baktalórántháza közelében.Az elsődleges információ szerint egy Dacia személygépkocsi haladt a 49153-as úton Baktalórántháza felé. A járművezető a 41-es főúthoz érkezve úgy próbált Baktalórántháza felé tartva áthaladni a főúton, hogy nem adott elsőbbséget az ott jobbról, Vásárosnamény felől érkező ukrán rendszámú Volkswagen mikrobusznak, és elé hajtott. A két jármű összeütközött, majd a Dacia megpördült és nekicsapódott a kereszteződésben ( Baktalórántháza, Vasút utcán ) álló Volkswagen kis tehergépkocsi bal oldalának is.

A balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentéshez a baktalórántházi és nyírbátori tűzoltók vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalmat rendőrök irányították. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában