Helyi közélet

2012.05.18. 11:04

Időszakos, teljes útlezárás a vásárosnaményi Tisza-hídon

Nyíregyháza, 2012. május 18., péntek (MTI) - Bontási munkálatok miatt a jövő héten keddtől szombatig teljes útlezárás lesz érvényben a vásárosnaményi Rákóczi Ferenc hídon - tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. pénteken az MTI-t.

Nyíregyháza, 2012. május 18., péntek (MTI) - Bontási munkálatok miatt a jövő héten keddtől szombatig teljes útlezárás lesz érvényben a vásárosnaményi Rákóczi Ferenc hídon - tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. pénteken az MTI-t.A közlemény szerint a jelenleg félpályás korlátozással üzemelő átkelőt várhatóan május 22. és 26. között naponta 22 órakor másnap reggel 5 óráig terjedően teljes szélességében lezárja a kivitelező K-A 2011 Konzorcium.

A lezárás idejére terelőutat nem jelölnek ki, a megállásra kényszerített járműveket óránként - minden egész órában 10 percig -  átengedik a hídon - közölte a NIF.

Várhatóan május 27-én hajnali 5 órakor ismét félpályás, jelzőlámpával szabályozott fogalomkorlátozást vezetnek be a Tisza-hídon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában