Helyi közélet

2012.05.03. 15:30

Közel 30 milliós cfogás egy nap alatt

Fehérgyarmat, Zsurk - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság járőrei szerdán reggel igazoltattak egy Fehérgyarmat irányából Tunyogmatolcs felé közlekedő kisbuszt.

Fehérgyarmat, Zsurk - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság járőrei szerdán reggel igazoltattak egy Fehérgyarmat irányából Tunyogmatolcs felé közlekedő kisbuszt.Az intézkedés során a rendőrök a gépkocsit is átvizsgálták, melynek utas és csomagterében is jelentős mennyiségű ukrán zárjegyes csempészett cigarettát találtak. A gépkocsi 37 éves vezetőjét a Fehérgyarmati Rendőrkapitányágra előállították, majd a járművel és lefoglalt 13 millió forint értékű cigarettával együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó –és Vámhivatal munkatársainak.

A záhonyi rendőrök szerdán éjszaka Zsurk belterületén egy személyt akartak igazoltatni, aki a rendőröket meglátva futásnak eredt. Az ismeretlen egy elhagyatott ház udvarára szaladt be, ahová a rendőrök is követték. A férfit ugyan már nem találták ott, de a házban nagy mennyiségű ukrán zárjeggyel ellátott csempészett cigarettát találtak, melynek értéke közel 15 millió forint. Az ügyben az illetékes Nemzeti Adó –és Vámhivatal folytatja a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában