Helyi közélet

2012.05.30. 12:39

Lezárták a taxis drosztot a Hősök terén

Nyíregyháza - Hajnali fél öt körül kérték meg az utasra várakozó taxisokat, hogy menjenek ki a Hősök terénél lévő váróhelyről, mert lezárják a parkolót.

Nyíregyháza - Hajnali fél öt körül kérték meg az utasra várakozó taxisokat, hogy menjenek ki a Hősök terénél lévő váróhelyről, mert lezárják a parkolót.Meglepetésben volt része annak a taxisnak, aki szerda reggel mondjuk csak 8 körül akarta a munkát kezdeni Nyíregyházán a Hősök terén. A városüzemeltetés feliratú szalaggal lezárták a járműforgalom elől a parkolót, mert veszélyesnek ítéleték a homlokzatról lehulló törmelékeket.

A taxisok pont ezt nem értették, ugyanis ők, a park felőli oldalban álltak, a fal síkjától 10-15 méterre, ugyanakkor a nagy forgalmú, sok céget befogadó irodaház előtti szakaszon a gyalogos forgalmat semmi nem zárta le. Így aztán lehet, hogy nagyobb veszélyben ők voltak. A taxisok úgy tudják, a meglazult homlokzati elemeket le fogják verni, utána vissza lehet menni a parkolóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában