Helyi közélet

2012.05.07. 14:25

Sajtófesztiváloznak a záhonyi diákújságírók

Pénteken 19. alkalommal rendezi meg a Diák- és Ifjúsági Újságírók Egyesülete az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Pénteken 19. alkalommal rendezi meg a Diák- és Ifjúsági Újságírók Egyesülete az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.Ezúttal is a hagyományos helyszín, a Millenáris Park Fogadója nyújt otthont a hazai diákmédia legnagyobb eseményének. A felső-szabolcsi iskolákat több mint másfél évtizede a záhonyi Dr. Béres József Kollégium médiakörös diákjai képviselik a Fesztiválon, melyre idén az általános- és középiskolai, valamint a felsőoktatási diákmédiák részéről mintegy ezer ifjú újságírót és rádióst várnak. A programban előadások, közönségtalálkozók, a korábban meghirdetett szakmai pályázatok nyerteseinek jutalmazása, filmvetítések, koncertek, táncbemutató és megannyi érdekes kísérőrendezvény szerepel. A fiatalok olyan neves, a médiákból ismert személyiségekkel találkozhatnak, mint Mádai Vivien, Ördög Nóra, Baricz Gergő, Horváth Gergő, Katus Attila, Kállay-Saunders András, Lantos Gábor, Mohay Bence, vagy Andy Vajna.

A rendezvényt 10 órakor Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke nyitja meg és 17,30 órakor Baricz Gergő koncertje zárja.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában