Helyi közélet

2012.05.25. 17:14

Tűz ütött ki egy vásárosnaményi faipari üzemben

Nyíregyháza, 2012. május 25., péntek (MTI) - Tűz ütött ki péntek délután Vásárosnaményban egy használaton kívüli faipari üzemben; személyi sérülés nem történt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2012. május 25., péntek (MTI) - Tűz ütött ki péntek délután Vásárosnaményban egy használaton kívüli faipari üzemben; személyi sérülés nem történt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.Takács Judit elmondta: az eddigi adatok szerint faapríték gyulladhatott meg az egyik, húsz méter magas futószalagon. A helyszínre a helyi önkéntes tűzoltók mellett Kisvárda, Mátészalka és Nyíregyháza hivatásos egységei vonultak ki. A lángokat rövid idő alatt megfékezték a tűzoltók, akik a szállítószalag melletti épület tetejéről tizenkét sűrítettoxigén-, illetve acetilénpalackot hoztak le - ismertette a hadnagy.

A tűz keletkezési okát tűzvizsgáló bevonásával vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában