Helyi közélet

2012.05.25. 18:05

Új közúti határátkelőhely megnyitását tervezik az ukrán-magyar határon

Ungvár, 2012. május 25., péntek (MTI) - Új közúti határátkelőhely létesítését tervezik az ukrán-magyar határon, a kárpátaljai Beregdéda és a magyarországi Beregdaróc között.

Ungvár, 2012. május 25., péntek (MTI) - Új közúti határátkelőhely létesítését tervezik az ukrán-magyar határon, a kárpátaljai Beregdéda és a magyarországi Beregdaróc között.Az utas és teherforgalom számára egyaránt szolgáló átkelőhely tervezett megnyitását Jurij Filipcsuk alezredes, az Ukrán Állami Határőrszolgálat munkácsi egységének parancsnoka jelentette be pénteken Munkácson tartott sajtótájékoztatóján. A határőrtiszt elmondta, hogy az új ukrán-magyar átkelőhely határmetszéspontját még nem jelölték ki - adta hírül a mukachevo.net munkácsi hírportál.

Filipcsuk tájékoztatása szerint a határátkelőhely létesítésével kapcsolatos kérdéseket az ukrán-magyar kormányközi vegyes bizottság bevonásával vitatják meg még az idén vagy jövőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában