Helyi közélet

2012.06.14. 12:10

Bűncselekmény sértettjeit keresi a rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vétel mellet folytat nyomozást két Borsod megyei férfivel szemben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vétel mellet folytat nyomozást két Borsod megyei férfivel szemben.A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az ország több településén, azzal kerestek meg főként idős személyeket, hogy ők a távhőszolgáltató megbízásában radiátor cseréket hajtanak végre, melynek elvégzése kötelező. A gyanúsítottak a munkálatok elvégzésére előleget, valamint foglaló címén különböző összegeket vettek fel a sértettektől, de a munkálatokat nem kezdték meg.

A rendőrség kéri, hogy aki ilyen jellegű cselekménnyel érintett, vagy tudomása van róla, az jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen, vagy bejelentést tehet a 107-es illetve 112-es segélyhívószámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában