Helyi közélet

2012.06.11. 14:58

Csúszik a kátyúzás

Nyíregyháza - Hétfőn kellett volna elkezdődnie Nyíregyházán a kátyúzásoknak, de az időjárás közbe szólt, egy héttel tolódnak a munkálatok.

Nyíregyháza - Hétfőn kellett volna elkezdődnie Nyíregyházán a kátyúzásoknak, de az időjárás közbe szólt, egy héttel tolódnak a munkálatok.Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a NYÍRVV Kft. elkezdi idei aszfaltjavító munkálatait. A korábban tervezett június 11-i kezdés azonban egy hetet csúszik az időjárás miatt. A kátyúzás során 500 tonna meleg aszfalt kerül bedolgozásra a javítandó utakba, mely érinti majd a kertvárosi, Orosi és belvárosi utakat is. Június 18-án, a Kertvárosban indulnak meg a javítások.

- A munkálatok a tervek szerint egészen augusztus 17-ig tartanak és a város több pontján dolgoznak majd párhuzamosan a szakemberek. Ezen időszak alatt sebességkorlátozásra, előzési tilalom bevezetésére, de akár kézi forgalomirányításra is számítaniuk kell majd az arra közlekedőknek, az adott útszakaszokon, így ezúton is kérjük a lakosság megértését és türelmét – tájékoztatta lapunkat Maurer Erzsébet, a NYÍRVV Kft. sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában