Helyi közélet

2012.06.08. 18:38

Kirándulások a záhonyi Kandó Középiskolában

Záhony - Ezekben a hetekben tartják szokásos tanévi osztálykirándulásaikat a záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium diákjai.

Záhony - Ezekben a hetekben tartják szokásos tanévi osztálykirándulásaikat a záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium diákjai.Két osztály pár napja a Felvidéken tett autóbuszos túrát, egyebek mellett Borsi és Kassa látnivalóinak megtekintésével. Az elsős rendészetis tanulók szombaton indulnak három napos osztálykirándulásra és a festői Szentendrét választották a csillagtúrák központjául. Vannak akik közelebbi célpontot tűznek maguk elé, például a harmadikos szakközépiskolások Sóstófürdő nevezetességeivel és termálvízével ismerkedtek e héten.

A Dr. Béres József Kollégiumból két kisebb csoport is Kárpátalját vette célba, ahová a kirándulások mellett adományokat is visznek a magyar tannyelvű tanodákba.

 Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában