Helyi közélet

2012.06.21. 18:13

Potyognának a százezrek a lovas szobornál

Nyíregyháza - Nagyon sokan mérgelődtek, a lovas szobornál megváltoztatott forgalmi rend és annak megsértése miatt szerdán kiszabott bírságok miatt. Abban bíztunk, sokan fognak egymás közt beszélni róla, így hamarabb kialakul a szokás, hogy senki nem hajt be a Kereszt utcába a Debreceni út irányából. Tévedtünk!

Nyíregyháza - Nagyon sokan mérgelődtek, a lovas szobornál megváltoztatott forgalmi rend és annak megsértése miatt szerdán kiszabott bírságok miatt. Abban bíztunk, sokan fognak egymás közt beszélni róla, így hamarabb kialakul a szokás, hogy senki nem hajt be a Kereszt utcába a Debreceni út irányából. Tévedtünk! Ma már nem voltak ott rendőrök abban a nagyjából 10 perces időszakban, amikor visszamentünk a tegnapi helyszínre, és a képek alapján mindenki láthatja, sajnos még sokan vezetnek rutinból, nem ügyelve a tiltó táblákra, autóval kerékpárral egyaránt sokan hajtottak be. Ha ott lett volna a rendőr, az a tíz perc több mint fél millióba került volna az ott közlekedőknek! Vezessenek figyelmesebben, kerüljék el a csőcsere idejére ezt a csomópontot, ne kockáztassanak!

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában