Helyi közélet

2012.06.11. 12:54

Százszorszép-hét az óvodában

Nyíregyháza - A Kállói úti Százszorszép óvodában már hagyomány a június első napjaiban megrendezésre kerülő Százszorszép-hét.

Nyíregyháza - A Kállói úti Százszorszép óvodában már hagyomány a június első napjaiban megrendezésre kerülő Százszorszép-hét.Programokban gazdag eseménydús napokat tölthetnek itt a gyerekek. Minden csoport egyénileg szervez kirándulást ki-ki a saját igényének megfelelőt. A csoportok sportvetélkedőn is részt vesznek amiben a szülők és óvónénik egészítik ki a csapatokat így még izgalmasabb a verseny.

Pihenés gyanánt bábelőadás is szinesíti a hetet és az utolsó napon megkoronázva az egész heti munkát a gyerekek kis produkciókkal szórakoztatják egymást és szüleiket. A lelkes óvónénik és szülők lábukat nem kímélve country tánc előadásával derítik jókedvre a csoportokat és a megjelent kedves vendégeket. Jó szívvel hagyjuk magára az óvodánkat a nyári szünetre és boldogan térünk vissza ősszel, hogy sok újat tanuljunk és együtt lehessen a mi kis csapatunk.

Benicsákné Erika

SZMK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában