Helyi közélet

2012.07.05. 16:49

Éjjeli permetakció platánról platánra

Nyíregyháza - A megyeszékhely közterületein a platánfák leveleit szárazra szívogató csipkés poloskák ellen végez permetezést éjszakánként a Nyírtraktor Kft. A Nyíregyházi városüzemeltető és Vagyonvédelmi Kft. megbízásából folytatott növényvédelmi munkák késő estétől kora hajnalig tartanak.

Nyíregyháza - A megyeszékhely közterületein a platánfák leveleit szárazra szívogató csipkés poloskák ellen végez permetezést éjszakánként a Nyírtraktor Kft. A Nyíregyházi városüzemeltető és Vagyonvédelmi Kft. megbízásából folytatott növényvédelmi munkák késő estétől kora hajnalig tartanak.A felhasznált rovarirtó szer emberre és melegvérű állatokra veszélytelen, a méhek kímélete érdekében viszon napszállta után ajánlott kipermetezni. Az éjjeli permetezést ezen túlmenően a gyalogos forgalom ritkulása, a madarak és hasznos rovarok elülése és természetesen a nappali kánikula is indokolják.

A szolgáltató a lakosság megértését kérve ígéri, a lehető legkisebb zajt keltve igyekeznek a szokatlan idejű permetezéseket végezni.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában