Helyi közélet

2012.07.31. 13:54

Elégtelen osztályzatot kaptak az MSZP-től a megyénkbeli kormánypártiak

Nyíregyháza – A megyénkbeli kormánypárti politikusok azzal segítenének a legtöbbet Szabolcs-Szatmár-Beregnek, ha visszaadnák a mandátumukat, a két év alatt felmutatott teljesítményük ugyanis a nullával egyenlő – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Halmi József, az MSZP megyei alelnöke, aki tényekkel és számadatokkal igyekezett alátámasztani állítását.

Nyíregyháza – A megyénkbeli kormánypárti politikusok azzal segítenének a legtöbbet Szabolcs-Szatmár-Beregnek, ha visszaadnák a mandátumukat, a két év alatt felmutatott teljesítményük ugyanis a nullával egyenlő – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Halmi József, az MSZP megyei alelnöke, aki tényekkel és számadatokkal igyekezett alátámasztani állítását.– A szocialista pártnak nincs miért szégyenkeznie, megyebeli képviselőink (Tukacs István, Veres János, Juhász Ferenc, Baja Ferenc) minden lehetséges alkalommal és módon (parlament, közgyűlés, sajtó, lakossági fórumok) felszólaltak e nagy gonddal küzdő, hátrányos helyzetű térség fejlődése, megsegítése érdekében. A megyénkbeli Fidesz-KDNP-s politikusok közül jó néhány néma maradt. Nyíregyháza megyei jogú város polgármestere, dr. Kovács Ferenc egyszer sem érezte fontosnak, hogy 2010 óta akár csak egyszer is felszólaljon a települése, illetve a megye érdekében, akik pedig mikrofon elé álltak, előremutató, tartalmi javaslatok helyett többnyire csak visszamutogattak az előző kormányra és alaptalanul vádaskodtak.

– Teljesítményüket – akárcsak Czomba Sándor és Budai Gyula államtitkár, illetve Seszták Oszkár megyei közgyűlési elnök munkáját – csapatban és egyénileg is elégtelennek vélem, mivel nem a megye fejlődését és a választók érdekeit, hanem kizárólag a központi pártutasítások végrehajtását tartották szem előtt az elmúlt 2 évben, jó példa erre a közintézmények államosítása – mondta a szocialista politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában