Helyi közélet

2012.07.07. 10:22

Futva kell átkelni a kórházi zebrán

Nyíregyháza - Sok járókelő bosszankodik (okkal) a Szent István úton lévő Erzsébet ABC-vel szemben lévő jelzőlámpa beállítása miatt.

Nyíregyháza - Sok járókelő bosszankodik (okkal) a Szent István úton lévő Erzsébet ABC-vel szemben lévő jelzőlámpa beállítása miatt.Úgy tűnik, a problémát még senki sem jelezte az illetékeseknek, ha pedig igen, nem történt intézkedés. A zöld, gyalogosok számára szabad jelzés olyan rövid ideig tart (kb. 10 másodpercig), hogy beteg, mozgássérült, idős, illetve gyerekkocsival közlekedő ember nyugodtan és biztonságosan szinte képtelen átérni az út túloldalára. Mivel ez az átkelő a Jósa András kórház előtt van, számos beteg, nehezen közlekedő személy veszi igénybe. Még le sem lépnek a zebrára, amikor már jelez a lámpa, villog a zöld jelzés, hogy pillanatokon belül pirosra vált. A félúton pirosban ragadt emberek számára igen balesetveszélyes a további átkelés.

[poll id="167"]

Szeretnénk, ha az illetékesek ellenőriznék az általunk leírtakat, és megtennék a szükséges lépéseket a balesetek elkerülése érdekében!

A Malomkerti lakosok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában