Helyi közélet

2012.07.30. 15:29

Keddtől jegyárusítás a Boriszov elleni BL-visszavágóra

A DVSC-TEVA labdarúgó csapata az eheti, szerdai, fehéroroszországbeli első mérkőzést követően augusztus 7-én, kedden este fél 9-től Nyíregyházán vívja visszavágóját az FC BATE Boriszov együttese ellen.

A DVSC-TEVA labdarúgó csapata az eheti, szerdai, fehéroroszországbeli első mérkőzést követően augusztus 7-én, kedden este fél 9-től Nyíregyházán vívja visszavágóját az FC BATE Boriszov együttese ellen.A Bajnokok Ligája 3. selejtező-körében sorra kerülő találkozóra jegyek július 31-étől, keddtől Debrecenben és Nyíregyházán is minden nap 3-3 helyen kaphatók.

Debrecenben megvehetők a DVSC három ajándékboltjában (Tesco, Plaza, Malompark), míg Nyíregyházán a Nyírplaza adidas boltjában, a belvárosi La Bodega Bisztróban (Zrínyi utcai régi sétálóköz), valamint a stadionközeli III. Félidő Sörözőben (Ószőlő utca 106.).

A jegyek a keleti tribünre 2500 Ft-ba kerülnek, az A-szektorba pedig 1500 Ft-ért vehetők meg. A korlátlan étel-és italfogyasztásra jogosító VIP-jegyek tízezer forintért vásárolhatók meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában