Helyi közélet

2012.07.31. 14:09

Klubjubileumot ünnepeltek Záhonyban

Záhony - Megalakulásának 35. évfordulóját nagyszabású klubtalálkozóval ünnepelte meg a határvárosi Életet az éveknek nyugdíjas klub egyesület.

Záhony - Megalakulásának 35. évfordulóját nagyszabású klubtalálkozóval ünnepelte meg a határvárosi Életet az éveknek nyugdíjas klub egyesület.Az elmúlt hétvégén a helyi művelődési házban megrendezett találkozóra Karcagtól a kárpátaljai Csapig 15 testvérklubtól érkeztek vendégek. A mintegy másfél száz résztvevőt Horváth László, a Vasutas Nyugdíjasklubok Országos Szövetségének elnöke és Háda Imre polgármester üdvözölte. Mindketten szép szavakkal emlékeztek meg a házigazda nyugdíjas közösség kivételes jubileumáról. Gidófalvy Albert, az Életet az Éveknek Nyugdíjas Szövetség megyei elnöke beszédében a megye második legnagyobb múltú klubjaként köszöntötte a vendéglátókat. A város polgármestere jutalomban részesítette Szkibák Istvánnét, a klub vezetőjét és helyettesét, Kurucz Sándornét, külön is kiemelve lelkes és eredményes munkájukat, közösségépítő tevékenységüket

A vendégek tiszteletére adott műsorban fellépett Németi Erzsébet és Lippai Ferencné versmondó, továbbá Vassné Oláh Ágnes vezetésével a klub Aranyősz nevű dalköre. Az ízletes közös ebéd elfogyasztása után fehérasztal melletti kötetlen beszélgetés vette kezdetét, majd a találkozó zenés-táncos szakaszában Homicskó Pál ének-zene tanár lépett elő hangulatfelelőssé.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában