Helyi közélet

2012.08.22. 13:06

Az Alpok Adria szépségverseny győztese, Tóth Timi

Nyíregyháza - Még alig aludhatta ki magát az Alpok Adria szépségverseny győztese, máris új feladatok várják, de portálunk rendelkezésére állva megpróbáljuk Timit jobban bemutatni.

Nyíregyháza - Még alig aludhatta ki magát az Alpok Adria szépségverseny győztese, máris új feladatok várják, de portálunk rendelkezésére állva megpróbáljuk Timit jobban bemutatni.Kedvenc ital, étel?

Nincs kedvencem, mindig mást fogyasztok, ételben, italban egyaránt, de természetesen Édesanyám főztjei a legfinomabbak!

Melyik a kedvenc színed, és hogy érzed, viselheted-e, vagy ebben kompromisszumot kell kötnöd?

A sötét és világos színeket egyaránt szeretem, úgy érzem, nem kell a viseletekben kompromisszumokat kötnöm.

Szoknya vagy nadrág?

Alkalomtól függ, de ha választanom kell, akkor általában inkább nadrág.

Hegyi túra, erdei kószálás vagy vízpart?

Határozottan vízpart! Szeretek kirándulni is, de ha választhatok, akkor inkább olyan helyre megyek, ahol tényleg csak pihenek!

Elmélyült csönd, vagy zajos pörgős élet?

Mindig pörgök, igyekszem minél több embert megismerni és minél több helyre eljutni, de néha szükségem van a csöndre, és csak a magam társaságára.

Hétköznapokban nagyon szeretek olvasni és művelődni! Magyar írók közül Müller Pétert szeretném kiemelni, Ő a személyes kedvencem, hiszen pozitív gondolkodásúnak tartom magam az élet minden területén, az Ő gondolatai pedig még inkább erre sarkallnak. Kedvenc könyveim közé tartozik még a Titok, amiről filmet is láthatunk. Fő mondanivalója, hogy saját gondolatainknak teremtő ereje van, én ebben nagyon hiszek. Zenei ízlésem nagyon sokrétű, nincs kedvenc előadóm, magyar és külföldi zeneszámokat is egyaránt meghallgatok, minden stílusban, legyen az akár retro, akár modern.

Hogyan szereted a hajad viselni, mennyire kell tudatosan élned, vigyázni a kilókra, napfényre, folyadék bevitelre?

Mivel a hajam természetes színére és hosszára nagyon büszke vagyok, így az esetek többségében kiengedve hordom. A tudatos életmódra és étkezésre őszintén szólva eddig nem igazán figyeltem oda, hiszen azon kevés szerencsések közé tartozom, akik genetikájuknak köszönhetően szinte bármit, bármilyen mennyiségben fogyaszthatnak, viszont az országos döntőre szeretném még jobb formába hozni magam, így az elkövetkező hónapokban ezt az étkezéssel is segíteni fogom. Imádom a napfényt, a természetes barnulást részesítem előnyben, és a bőrtípusom is megfelel ennek.

Barátaiddal hogyan tartod a kapcsolatot, mennyire vonzanak a közönségprogramok?

Barátaimmal személyesen szeretem ápolni a kapcsolatot, virtuálisan egyre kevésbé. Szeretek kikapcsolódni velük, egy jó beszélgetéstől mindig feltöltődöm, így igazából a program mindegy, csak a személy legyen megfelelő! Viszont vannak távoli ismerőseim, akikkel sajnos csak interneten keresztül tudom megoldani a kommunikációt. Szeretek eljárni közönségprogramokra, szeretem a rendezvényeket, mindegyiknek megvan a maga hangulata.

Mennyire vagy zárkózott, hogyan tervezed a jövődet?

Abszolút nem tartom magam zárkózott típusnak, nagyon közvetlen vagyok, sokan viszont ezt nem is sejtik. Ennek természetesen vannak hátrányai, de mikor megismernek, általában pozitívan csalódnak. A jövőmet hosszú távra nem szeretném eltervezni, hisz minden nap rengeteg újdonságot és lehetőséget hozhat számunkra, ha elég nyitottak vagyunk, ezért kár lenne most bármit is kijelentenem ezzel kapcsolatban.

Mit tartanál fontosnak, hogy legyen egy távoli országban, ha oda kirándulsz?

Az ott élő emberek vendégszeretetét tartanám legszükségesebbnek.

A világban milyen országokban jártál, és hol mire emlékszel szívesen?

Sok országban megfordultam már, legszebb élményeim közé tartozik Anglia az összes nevezetességével és látnivalójával, Portugália, ahol cserediákként tölthettem el egy rövid időt, megismerve az ottani tanmenetet, kultúrát és szokásokat, valamint Görögország, ahová szépségversenyen keresztül juthattam el.

Haragtartó vagy, vagy könnyen megbocsátasz?

Nem szeretem a haragot és a negatív hatásokat, épp ezért próbálok mindenkivel normális emberi kapcsolatot kiépíteni, még azokkal a személyekkel is, akik nem állnak közel hozzám. Aki fontos számomra, az igyekszek nem megbántani.

Kérdezted már Makai Ágit és Alexát, hogy az országos döntőben mire ügyelj, ha sikert szeretnél elérni?

Még csak felszínesen beszélgettem Velük erről, hiszen még több hónap van az országos megmérettetésig, de bízom benne, hogy hasznos tanácsokkal fognak ellátni, hiszen szükségem lesz rá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában