Helyi közélet

2012.08.02. 12:41

„Fülöp Erik megszegte az új frakciónak adott ígéretét”

Tiszavasvári - Az elmúlt napokban lezajlott eseményekről Palló Sándor fideszes önkormányzati képviselő adott részletes tájékoztatást lapunknak.

Tiszavasvári - Az elmúlt napokban lezajlott eseményekről Palló Sándor fideszes önkormányzati képviselő adott részletes tájékoztatást lapunknak.– Két jobbikos, három független és két fideszes képviselő szánta el magát arra, látva a városban kialakult helyzetet, hogy Tiszavasváriért néven külön frakciót alapít – kezdte a tájékoztatást Palló Sándor, a most feloszlott testület Fideszes tagja.

– Császár József lemondása után azt az ígéretet kaptuk Fülöp Erik polgármestertől, hogy engem jelöl a poszt betöltésére, ám ő ezt felrúgva a jobbikos Bakné Répási Ágnest tette fel szavazásra. Fülöp Erik tehát megmásította az előzőekben adott ígéretét, ami jól leképezi azokat a negatív folyamatokat, ami az elmúlt két évben a településen történtek. A város közel egymilliárd forint értékben volt kénytelen pályázatokat visszaadni, ami tény sajnos önmagáért beszél. Nem maradt más választásunk, feloszlattuk a testületet, hiszen nem láttuk ezek után annak lehetőségét, hogy felelősségteljesen együtt dolgozhasson a két frakció. Az időközi választásokon azt várjuk, hogy a szavazók olyan embereket válasszanak Tiszavasvári élére, akik becsületesen, mindent hajlandóak megtenni a település bodogulásáért. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában