Helyi közélet

2012.08.03. 18:40

Ketten megsérültek az árokba sodródott Mercedesben Nyíregyházán

Nyíregyháza  - Átmenetileg teljesen lezárták a 4911-es főutat Nyíregyháza határában, amikor egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszíni nyomait rögzítették.

Nyíregyháza  - Átmenetileg teljesen lezárták a 4911-es főutat Nyíregyháza határában, amikor egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszíni nyomait rögzítették.Az elsődleges információ szerint Nyíregyháza felől tartott Nagykálló irányába egy Mercedes péntek este. A várost elhagyva egy kettős kanyar középső szakaszán az autó tisztázatlan okból a jobb oldali kavicsos padkára futott, majd a visszakormányzást követően a bal oldalon árokba sodródott, ahol egy fatönknek ütközött, és megpördült.

Az autóban utazók közül két embert vitt kórházba a mentő sérülés miatt. A rendőrség eljárást indított a felelősség tisztázása érdekében, az anyagi kár első becslésre meghaladja a negyed millió forintot. A forgalmat rendőrök és polgárőrök segítségével rendőri karjelzéssel irányították váltott irányba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában