Helyi közélet

2012.08.20. 09:46

Súlyos sérüléssel vittek kórházba egy férfit Mezőladányból

Mezőladány - Vasárnap délután különös baleset történt Mezőladányban a Jókai utcán. A helyszíni információk szerint egy férfi a ház udvarán a traktor mögé akasztotta a permetezőgépet, majd valamiért még a jármű mögött tevékenykedett, amikor a lejtős udvaron a traktor elindult.

Mezőladány - Vasárnap délután különös baleset történt Mezőladányban a Jókai utcán. A helyszíni információk szerint egy férfi a ház udvarán a traktor mögé akasztotta a permetezőgépet, majd valamiért még a jármű mögött tevékenykedett, amikor a lejtős udvaron a traktor elindult. A férfi megpróbálta megállítani, vagy csak nem tudott időben ellépni a jármű elől és a kerekek alá került, és a traktor átment a lábán. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. Az idős utcabeliek úgy tudni ezután egy odaérkező civillel szemben garázdálkodtak, de ez nem volt közvetlen kapcsolatban a balesettel, és nem történt benne feljelentés sem.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában