Helyi közélet

2012.08.09. 08:09

Szamarak vezették nyomra a rendőröket Dögén

Döge - Egy kisbusz tört össze, amikor őrizetlenül hagyott szamarat gázolt a 4-es főúton csütörtök hajnalban, személyi sérülés nem történt, a tulajdonost saját szamarai buktatták le.

Döge - Egy kisbusz tört össze, amikor őrizetlenül hagyott szamarat gázolt a 4-es főúton csütörtök hajnalban, személyi sérülés nem történt, a tulajdonost saját szamarai buktatták le.Az elsődleges információ szerint csütörtök hajnalban egy Mercedes kis tehergépkocsi közlekedett a 4-es főúton Fényeslitke felől Kisvárda irányába. Dögénél, a 323-as km szelvényben a járművezető a derengésben úgy látta, hogy az úton egy sötét színű szamár halad keresztben. Fékezésre sem maradt ideje, a gépjármű elütötte az állatot. A karambol nyomán a szamár több métert repült, majd az úttestre esett, személyi sérülés nem történt. A Mercedes alaposan összetört, az elütött állat nem sérült meg szemmel láthatóan.

A műszaki mentéshez a kisvárdai tűzoltók vonultak, eközben látták, hogy az út közelében két szamár kóborol, közülük az egyik az volt, amelyiket elgázolt a gépkocsi. A baleset után a két állat fogta magát és lassú tempóban hazasétált a településen keresztül, így a baleset körülményeinek vizsgálatát végző kisvárdai rendőrök követték az állatokat és eljutottak a tulajdonoshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában